Zoek je een inspirerende, misschien wat ongebruikelijke locatie om een aantal uren met je team te kunnen vergaderen

brainstormen of gewoon om gezellig samen te komen? Dan is dit wat voor jou:

Het Huiskameratelier is een lichte, intieme woon-/ werkruimte, in het vooroorlogse huis, met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten, in de tuin, te vertoeven. Er valt veel te zien in dit verrassende kijkhuis, aan inspiratie geen gebrek. Op gezette tijden vinden hier de workshops plaats of  B&B gasten genieten van hun ontbijt.

Door mijn informele gastvrijheid zal je je snel thuis voelen. Ik schenk je koffie of thee in, zorg voor wat lekkers en bovenal dat alle voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst in orde zijn.

Dit is een heel andere beleving dan vergaderen in een zakelijke kantoorsfeer en het brengt je team vast tot nieuwe ideeën en inzichten.

De en-suite kamer biedt een stoel, aan lange tafels, voor max. 16 personen; in de voorkamer 6- en in de achterkamer 10 personen. Lange tafels met, er tussenin en-suite deuren, die gesloten kunnen worden, indien er in groepen gewerkt moet worden.

Zodra het weer het toestaat gaan de tuindeuren open naar de gezellige stadstuin, een klein paradijs met veel groen en kleur, aangepast aan elk seizoen. Vanaf vroeg in de lente tot laat in het najaar kun je hier lekker zitten.  In koudere tijden kunnen we vuurtje stoken. 

Je kunt bij het woord (vergaderen) ook een daad voegen, namelijk een creatieve workshop servies beschilderen. Ik kan een arrangement op maat maken, van een creatief tussendoortje tot een volledige workshop na afloop van de vergadering. 

Er zijn in de omgeving leuke wandel-mogelijkheden voor een kort of lang intermezzo.

Geldrop heeft heel wat restaurants en terrassen, op loopafstand, om de meeting af te sluiten, van pizzeria tot gastronomisch business arrangement.

 

 

 

 

 

 

Creatieve workshops