Locatie B&B Pottery

B&B Pottery ligt op 7 minuten lopen van centrum Geldrop en op 5 km afstand van centrum Eindhoven. Bus en treinstation liggen op loopafstand, alsmede een supermarkt aan de overkant. Naast de workshops van het inpandige Huiskameratelier heeft de omgeving nog meer te bieden. In het centrum van Geldrop is een gevarieerd aanbod van restaurants en overige horeca te vinden. Winkels zijn er voor alle basisbehoeften alsmede kleding- en schoenenzaken. Er zijn regelmatig evenementen in en rondom Geldrop. Check hiervoor de site van Geldrop-Mierlo.

Een paar tips:

Vlakbij B&B Pottery vind je Kasteel Geldrop. Bezoek het kasteel, wandel door het kasteelpark en de Baron z’n Hof met eeuwenoude bomen, neem een kijkje bij de kinderboerderij, eet en drink wat in de prachtige Kasteelhoeve. 

In de kasteeltuin worden regelmatig evenementen gehouden, je kunt er ook trouwen, feesten en picknicken.

Spa Sense Geldrop staat zeer goed bekend bij onze gasten voor een dagje wellness.

Geldrop wordt omgeven door veelzijdige, prachtig natuur-/ wandel/ fietsgebieden waar veel routes zijn uitgezet. Zeer nabij ligt de Groote Heide en de Strabrechtse heide. Ook bossen en landelijke recreatiegebieden liggen binnen korte afstand.

Evenementen Geldrop:

Kommus kasteelfestivals, volleybaltoernooi, buitenfilms, Regenboogfestival, Bevrijdingsfestival Eindhoven centrum ligt op 5 km afstand. Makkelijk bereikbaar per auto, bus, trein of fiets. Station Geldrop is 5 minuten lopen vanaf de B&B.

Evenementen Eindhoven:

Dutch Design Week, Glow, Carnaval, PSV, Guus Meeuwis concerten, diverse festivals, Klokgebouw concerten, Holi Fusion Festival, Van Moll fest – bierfestival, Park Hilaria-kermis.